Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 28.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинамиСуворов, Руслан Васильович; Suvorov, Ruslan
2021Обґрунтування параметрів дискового робочого органу подрібнювача стеблових кормівЗайвий, Дмитро В’ячеславович; Zaivyi, Dmytro
2021Обґрунтування параметрів гідроінжекторів системи промивки доїльних установокМельник, Анастасія Олександрівна; Melnyk, Anastasiia
2021Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів індивідуального лічильника молокаЧорний, Вячеслав Олександрович; Chornyi, Viacheslav
2021Ефективність захисту вівса від борошнистої роси в умовах фермерського господарства «Анна» Дніпровського району Дніпропетровської областіУдарцева, Кристина Олександрівна; Udartseva, Christina
2021Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратівПироженко, Анастасія Володимирівна; Pyrozhenko, Anastasiia
2021Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки соїАнтебура, Антон Віталійович; Antebura, Anton
2021Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловостіГараєва, Анна Олександрівна; Haraieva, Anna
2021Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частотиВолохата, Любов Валеріївна; Volokhata, Liubov
2021Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна житаГолуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii