Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра експлуатації машинно-тракторного парку . Бакалаври
Кафедра експлуатації машинно-тракторного парку . Магістри
Кафедра надійності і ремонту машин . Бакалаври
Кафедра надійності і ремонту машин . Магістри
Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Бакалаври
Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри
Кафедра харчових технологій. Бакалаври
Кафедра харчових технологій. Магістри
Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври
Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 11.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням
Дорошенко, Євгеній Васильович
;
Doroshenko, Yevhenii
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2023
Обґрунтування технології виробництва ананасового джему
Товстоног, Владислав Олександрович
;
Tovstonoh, Vladyslav
2023
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення з використанням продуктів переробки чорної моркви
Яремко, Олег Юрійович
;
Yaremko, Oleh Yuriiovych
2023
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додаванням рисового борошна
Чайка, Сергій Олександрович
;
Chaika, Serhii Oleksandrovych
2023
Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід
Капштик, Євген Олегович
;
Kapshtyk, Yevhen
2023
Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів
Гордієнко, Аліна Олексіївна
;
Hordiienko, Alina
2024
Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів
Залужна, Наталія Ігорівна
;
Zaluzhna, Nataliia
Перегляд
Автор
1
Doroshenko, Yevhenii
1
Filipchuk, Vitalii
1
Hordiienko, Alina
1
Kapshtyk, Yevhen
1
Lapenko, Matvii
1
Myroshnychenko, Yuliia
1
Tovstonoh, Vladyslav
1
Yarotska, Kateryna
1
Zaluzhna, Nataliia
1
Гордієнко, Аліна Олексіївна
.
далі >
Тема
11
doslidzhennia
11
temperatura
7
efektyvnist
7
ефективність
4
tryvalist
4
тривалість
3
volohist
3
zerno
3
вологість
3
зерно
.
далі >
за датою випуску
5
2023
4
2020
2
2024