Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 12.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначення
Буднік, Євгенія Олександрівна
;
Budnik, Yevheniia
2020
Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном
Бут, Юлія Миколаївна
;
But, Yuliia
2020
Обґрунтування виробництва гречаного солоду
Євдокімов, Пилип Віталійович
;
Yevdokimov, Pylyp
2021
Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів
Пироженко, Анастасія Володимирівна
;
Pyrozhenko, Anastasiia
2021
Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості
Гараєва, Анна Олександрівна
;
Haraieva, Anna
2021
Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти
Волохата, Любов Валеріївна
;
Volokhata, Liubov
2022
Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу
Безжовча, Дар’я Олександрівна
;
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2021
Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатів
Александрова, А. О.
;
Aleksandrova, A. O.
2021
Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів
Ющенко, Карина Олегівна
;
Yushchenko, Karyna
2022
Обґрунтування технології отримання рисового солоду
Гусакова, Катерина Андріївна
;
Husakova, Kateryna
Перегляд
Автор
1
Aleksandrova, A. O.
1
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
1
Budnik, Yevheniia
1
But, Yuliia
1
Haraieva, Anna
1
Husakova, Kateryna
1
Kirianova, Kateryna
1
Oliinyk, Andrii
1
Pyrozhenko, Anastasiia
1
Volokhata, Liubov
.
далі >
Тема
12
солод
8
doslidzhennia
8
дослідження
4
vyrobnytstvo
4
виробництво
3
bioaktyvatsiia zernovoho materialu
3
fermentatsiia
3
funktsionalnist
3
sushka
3
tekhnolohiia
.
далі >
за датою випуску
5
2021
4
2022
3
2020
Has File(s)
12
true