Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 28.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробівАнтоненко, Вікторія Артемівна; Antonenko, Viktoriia Artemivna
2022Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуваннямРухлінський, Владислав Вадимович; Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych
2022Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберіганняБєлий, Сергій Сергійович; Bielyi, Serhii Serhiiovych
2022Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культурПозднякова, Альона Олександрівна; Pozdniakova, Alona Oleksandrivna
2022Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепаруванняМикало, Андрій Володимирович; Mykalo, Andrii Volodymyrovych
2022Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковиниІльченко, Юлія Олегівна; Ilchenko, Yuliia Olehivna
2022Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасуБезжовча, Дар’я Олександрівна; Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2022Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеківПекар, Катерина Русланівна; Pekar, Kateryna Ruslanivna
2022Обґрунтування технології виробництва борошняних напівфабрикатів збагачених амарантовим борошномСтрижак, Анна-Кристина Геннадіївна; Stryzhak, Anna-Krystyna Hennadiivna
2022Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групиЯрошенко, Аліна Віталіївна; Yaroshenko, Alina Vitaliivna