Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 15.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9»Ткаченко, Тетяна Вікторівна; Tkachenko, Tetiana
2020Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначенняБуднік, Євгенія Олександрівна; Budnik, Yevheniia
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2021Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробівПричина, Юлія Сергіївна; Prychyna, Yuliia
2020Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуваннямШапошніков, М. Л.; Shaposhnikov, M.
2021Обґрунтування технології переробки зерна в борошно з заданими показниками якостіДегтярюк, Максим Олексійович; Dehtiariuk, Maksym
2022Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частотиКарпук, Максим Олександрович; Karpuk, Maksym
2022Обґрунтування технології післязбирального дозрівання та зберігання насіння соняшника із застосуванням біопрепаратівБец, Євгеній Сергійович; Bets, Yevhenii
2023Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначенняАшенбренер, Ярослав Сергійович; Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych
2023Обґрунтування технології зберігання насіння соняшнику із застосуванням біопрепаратівБуйний, Олександр Юрійович; Buinyi, Oleksandr Yuriiovych