Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 27.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини
Ільченко, Юлія Олегівна
;
Ilchenko, Yuliia Olehivna
2022
Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу
Безжовча, Дар’я Олександрівна
;
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2022
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей
Спорник, Вікторія Олександрівна
;
Spornyk, Viktoriia
2023
Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників
Ергашева, Камілла Жалаліддінівна
;
Erhasheva, Kamilla
2022
Обґрунтування технології отримання рисового солоду
Гусакова, Катерина Андріївна
;
Husakova, Kateryna
2022
Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волокон
Гончар, Марія Олегівна
;
Honchar, Mariia
2022
Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів
Олійник, Андрій Анатолійович
;
Oliinyk, Andrii
2022
Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном
Орлянський, Ростислав Сергійович
;
Orliansky, Rostyslav
2023
Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пюре на основі топінамбуру
Журавльова, Анна Сергіївна
;
Zhuravlova, Anna
2023
Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів
Шаповал, Ярослав Романович
;
Shapoval, Yaroslav
Перегляд
Автор
1
Antonenko, Viktoriia Artemivna
1
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
1
Boboshko, Ivan Oleksiiovych
1
Bondarenko, Anastasiia
1
Borysenko, Viktoriia
1
Cherkas, Yevhenii
1
Erhasheva, Kamilla
1
Halahuza, Alina Andriivna
1
Holub, Yevhenii
1
Honchar, Mariia
.
далі >
Тема
27
технологія
9
doslidzhennia
9
дослідження
8
temperatura
8
vyrobnytstvo
8
виробництво
8
температура
6
efektyvnist
6
ефективність
5
zerno
.
далі >
за датою випуску
8
2022
8
2023
7
2021
2
2020
2
2024
Has File(s)
27
true