Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 27.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковиниІльченко, Юлія Олегівна; Ilchenko, Yuliia Olehivna
2022Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасуБезжовча, Дар’я Олександрівна; Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2022Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішейСпорник, Вікторія Олександрівна; Spornyk, Viktoriia
2023Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінниківЕргашева, Камілла Жалаліддінівна; Erhasheva, Kamilla
2022Обґрунтування технології отримання рисового солодуГусакова, Катерина Андріївна; Husakova, Kateryna
2022Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волоконГончар, Марія Олегівна; Honchar, Mariia
2022Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторівОлійник, Андрій Анатолійович; Oliinyk, Andrii
2022Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошномОрлянський, Ростислав Сергійович; Orliansky, Rostyslav
2023Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пюре на основі топінамбуруЖуравльова, Анна Сергіївна; Zhuravlova, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівШаповал, Ярослав Романович; Shapoval, Yaroslav