Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Search
Search:
All of DSpace
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 10 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами
Суворов, Руслан Васильович
;
Suvorov, Ruslan
2021
Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів
Пироженко, Анастасія Володимирівна
;
Pyrozhenko, Anastasiia
2021
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої
Антебура, Антон Віталійович
;
Antebura, Anton
2021
Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості
Гараєва, Анна Олександрівна
;
Haraieva, Anna
2021
Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти
Волохата, Любов Валеріївна
;
Volokhata, Liubov
2021
Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита
Голуб, Євгеній Володимирович
;
Holub, Yevhenii
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Клименко, Орина Юріївна
;
Klymenko, Oryna
2021
Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатів
Александрова, А. О.
;
Aleksandrova, A. O.
2021
Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів
Ющенко, Карина Олегівна
;
Yushchenko, Karyna
Discover
Author
1
Aleksandrova, A. O.
1
Antebura, Anton
1
Haraieva, Anna
1
Holub, Yevhenii
1
Kapitanova, Tetiana
1
Klymenko, Oryna
1
Pyrozhenko, Anastasiia
1
Suvorov, Ruslan
1
Volokhata, Liubov
1
Yushchenko, Karyna
.
next >
Subject
10
дослідження
5
solod
5
vyrobnytstvo
5
виробництво
5
солод
3
efektyvnist
3
tekhnolohiia
3
ефективність
3
технологія
2
bilok
.
next >
Has File(s)
10
true