Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2020Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів соїРябенко, Анна Сергіївна; Riabenko, Anna
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii
2021Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупЛебедєв, Євгеній Вячеславович; Lebediev, Yevhenii
2023Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»Романенко, Олексій Сергійович; Romanenko, Oleksii Serhiiovych
2024Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерівЗалужна, Наталія Ігорівна; Zaluzhna, Nataliia
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменюГавриленко, Альона Вікторівна; Havrylenko, Alona
2024Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хлібаМирошниченко, Юлія Костянтинівна; Myroshnychenko, Yuliia