Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [164] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 164 of 164
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшникаДжур, Олександра Миколаївна; Dzhur, Oleksandra
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» Кам’янського району Дніпропетровської областіГоман, Артем Володимирович; Homan, Artem
2023Удосконалення технологічної лінії первинної обробки насіння ріпаку в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «СХІД АГРО» Синельниківського району Дніпропетровської областіВоронова, Лілія Миколаївна; Voronova, Liliia
2023Модернізація технологічної лінії з виробництва соняшникової олії в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Гетьман-Агро» Нікопольського району Дніпропетровської областіБортник, Поліна Анатоліївна; Bortnyk, Polina
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 164 of 164