Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [164] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 141 to 160 of 164
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Обґрунтування технології виробництва ананасового джемуТовстоног, Владислав Олександрович; Tovstonoh, Vladyslav
2023Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошнаСур, Катерина Павлівна; Sur, Kateryna
2023Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошнаСтрижак, Руслана Геннадіївна; Stryzhak, Ruslana
2023«Модернізація технологічної лінії з виробництва олії та шроту методом екстракції в умовах приватного акціонерного товариства з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» міста Дніпро»Старокожко, Валерія Олегівна; Starokozhko, Valeriia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста ДніпроСклярова, Анастасія Олександрівна; Skliarova, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядраСеменюченко, Тетяна Вадимівна; Semeniuchenko, Tetiana
2023Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошнаРепенько, Анастасія Сергіївна; Repenko, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амарантуПластова, Анастасія Іванівна; Plastova, Anastasiia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіПетренко, Дар’я Олексіївна; Petrenko, Daria
2023Удосконалення шеретувального відділення технологічної лінії з виробництва соняшникової нерафінованої олії в умовах приватного акціонерного товариства з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» міста ДніпроМіщенко, Єлизавета Тарасівна; Mishchenko, Yelyzaveta
2023Удосконалення лущильного відділення технологічної лінії з виробництва вівсяної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста ДніпроМихайличенко, Владислав Геннадійович; Mykhailychenko, Vladyslav
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіМахновець, Вікторія Геннадіївна; Makhnovets, Viktoriia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста ДніпроЛинник, Юлія Сергіївна; Lynnyk, Yuliia
2023Модернізація технологічної лінії первинної обробки зерна кукурудзи в умовах ТОВ «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської областіЛазарєв, Вадим Вадимович; Lazariev, Vadym
2023Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробівКузьміна, Марія Олександрівна; Kuzmina, Mariia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста ДніпроКоссе, Анна Іванівна; Kosse, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягідКапштик, Євген Олегович; Kapshtyk, Yevhen
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста ДніпроІванова, Анна Анатоліївна; Ivanova, Anna
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва кукурудзяних паличок в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» міста ДніпроЗагній, Карина Олегівна; Zahnii, Karyna
2023Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняноїДмитрик, Тетяна Сергіївна; Dmytryk, Tetiana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 141 to 160 of 164