Перегляд зібрання за групою - Теми amarant

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Використання диспергованого зерна амаранту для виробництва пшеничного хлібаГезь, Яна Василівна; Hez, Yana Vasylivna
2018Досвід використання добавки «Vita-Amarant» в якості адаптогену в аграрному секторіКіхаєва, Віола Юріївна; Kihaeva, Viola; Гончарова, Олена Вікторівна; Honcharova, Olena
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2022Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеківПекар, Катерина Русланівна; Pekar, Kateryna Ruslanivna
2024Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировиниЗабуранна, Катерина Дмитрівна; Zaburanna, Kateryna
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетаріїЦуприк, Альона Олександрівна; Tsupryk, Alona
2022Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амарантуРодигін, Олександр Андрійович; Rodyhin, Oleksandr
2023Обґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениціГалагуза, Аліна Андріївна; Halahuza, Alina Andriivna
2020Спосіб виробництва повнораціонних комбікормів з біологічно активними рослинними добавкамиЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Єрмакова, Валентина Олександрівна; Yermakova, Valentyna; Ющенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna
2020Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослинЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Ющенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna
2024Удосконалення технології виробництва сухих сніданків з використанням інноваційної рослинної сировиниЛазаренко, Уляна Іванівна; Lazarenko, Uliana Ivanivna