Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми boroshniani kondyterski vyroby
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 11 із 11
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель
Гапон, Ольга Миколаївна
;
Hapon, Olha
2024
Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива
Степанов, Сергій Савелійович
;
Stepanov, Serhii
2022
Обґрунтування технології виробництва борошняних напівфабрикатів збагачених амарантовим борошном
Стрижак, Анна-Кристина Геннадіївна
;
Stryzhak, Anna-Krystyna Hennadiivna
2024
Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника
Кірієнко, Анастасія Станіславівна
;
Kiriienko, Anastasiia
2023
Обґрунтування технології виробництва кексів, збагачених водоростями
Лисенко, Олександр Анатолійович
;
Lysenko, Oleksandr Anatoliiovych
2024
Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності
Чернуська, Дар’я Андріївна
;
Chernuska, Daria
2021
Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошна
Черноброва, А. Д.
;
Сhernobrova, A.
2023
Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошків
Причина, Роман Віталійович
;
Prychyna, Roman
2024
Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками
Доценко, В’ячеслав Миколайович
;
Dotsenko, Viacheslav
2024
Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів
Чиж, Діана Олегівна
;
Chyzh, Diana
2023
Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро
Склярова, Анастасія Олександрівна
;
Skliarova, Anastasiia