Перегляд зібрання за групою - Теми boroshniani kondyterski vyroby

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафельГапон, Ольга Миколаївна; Hapon, Olha
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печиваСтепанов, Сергій Савелійович; Stepanov, Serhii
2022Обґрунтування технології виробництва борошняних напівфабрикатів збагачених амарантовим борошномСтрижак, Анна-Кристина Геннадіївна; Stryzhak, Anna-Krystyna Hennadiivna
2024Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінникаКірієнко, Анастасія Станіславівна; Kiriienko, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва кексів, збагачених водоростямиЛисенко, Олександр Анатолійович; Lysenko, Oleksandr Anatoliiovych
2024Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіЧернуська, Дар’я Андріївна; Chernuska, Daria
2021Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошнаЧерноброва, А. Д.; Сhernobrova, A.
2023Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошківПричина, Роман Віталійович; Prychyna, Roman
2024Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошкамиДоценко, В’ячеслав Миколайович; Dotsenko, Viacheslav
2024Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробівЧиж, Діана Олегівна; Chyzh, Diana
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста ДніпроСклярова, Анастасія Олександрівна; Skliarova, Anastasiia