Перегляд зібрання за групою - Теми bread

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Effect of bioactivated amaranth grain on the quality and amino acid composition of breadMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez, Yana; Гезь, Яна Василівна; Pivovarov, Alexander; Півоваров, Олександр Андрійович
2021Modification of aminoacid content of bread using sproated amaranth grainMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez’, Yana; Гезь, Яна Василівна
2020Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, S.; Омельченко, Марина Юріївна; Omelchenko, M.
2017Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениціМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergey
2018Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Гезь, Яна Василівна; Gez, Yana; Омельченко, Марина Юріївна; Omelchenko, Marina; Чернобривець, Руслана Олександрівна; Chernobryvets, Ruslana
2022Структурно-механічні характеристики хлібних виробів із різним вмістом борошна амарантуМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn; Алієва, Ольга Юріївна; Aliieva, Olga; Долгіх, Денис Олександрович; Dolgikh, Denis
2017Сучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировиниМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Гезь, Яна Василівна; Hezʹ, Yana
2017Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениціМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergіy