Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми protses
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 11 із 11
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Кононович, Ростислав Олександрович
;
Kononovych, Rostyslav
2021
Обґрунтування параметрів дискового робочого органу подрібнювача стеблових кормів
Зайвий, Дмитро В’ячеславович
;
Zaivyi, Dmytro
2024
Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів
Залужна, Наталія Ігорівна
;
Zaluzhna, Nataliia
2022
Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів
Олійник, Андрій Анатолійович
;
Oliinyk, Andrii
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2020
Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировини
Руснак, Ростислав Анатолійович
;
Rusnak, Rostyslav
2021
Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення
Черкас, Євгеній Олегович
;
Cherkas, Yevhenii
2023
Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пюре на основі топінамбуру
Журавльова, Анна Сергіївна
;
Zhuravlova, Anna
2024
Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю
Гавриленко, Альона Вікторівна
;
Havrylenko, Alona
2024
Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениці
Байдак, Данило Ігорович
;
Baidak, Danylo
2022
Управління конкурентоспроможністю підприємства в сучасних умовах
Кальченко, Ірина Станіславівна
;
Kalchenko, Iryna