(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми termichna obrobka
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів | Кобеляцька, Яна Сергіївна; Kobeliatska, Yana |
2024 | Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану | Харченко, Діана Валеріївна; Kharchenko, Diana |
2020 | Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві круп | Ковальчук, Єлизавета Олександровна; Kovalchuk, Yelyzaveta |
2024 | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування | Бабенко, Вадим Олегович; Babenko, Vadym |
2023 | Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами | Борох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna |
2024 | Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів | Крутик, Ігор Віталійович; Krutyk, Ihor |
2023 | Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області | Петренко, Дар’я Олексіївна; Petrenko, Daria |