Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми termichna obrobka
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 9 із 9
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів
Кобеляцька, Яна Сергіївна
;
Kobeliatska, Yana
2022-05
Знезараження м’яса курчат-бройлерів, контамінованого Listeria spp.
Боровик, Ірина Володимирівна
;
Borovic, Irina
;
Borovik, Irina
;
Borovik, I.
;
Borovik, I. V.
;
Borovuk, I. V.
;
Borovik, Iryna
;
Borovyk, I. V.
;
Borovuk, Iryna V.
;
Borovyc, I. V.
;
Зажарська, Надія Миколаївна
;
Zazharska, Nadiia
;
Zazharska, N. M.
;
Zazharska, N.
;
Zazhars’ka, N. M.
;
Zazharskaya, N. N.
;
Zazharskaya, N.
;
Zazharska, N. N.
;
Zazharska, Nadiia M.
2024
Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану
Харченко, Діана Валеріївна
;
Kharchenko, Diana
2020
Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві круп
Ковальчук, Єлизавета Олександровна
;
Kovalchuk, Yelyzaveta
2025
Обґрунтування технології виробництва виробів ковбасних збагачених овочевими наповнювачами
Каплун, Яна Кирилівна
;
Kaplun, Yana Kyrylivna
2024
Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування
Бабенко, Вадим Олегович
;
Babenko, Vadym
2023
Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами
Борох, Анна Сергіївна
;
Borokh, Anna
2024
Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів
Крутик, Ігор Віталійович
;
Krutyk, Ihor
2023
Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області
Петренко, Дар’я Олексіївна
;
Petrenko, Daria