Перегляд зібрання за групою - Теми termichna obrobka

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктівКобеляцька, Яна Сергіївна; Kobeliatska, Yana
2022-05Знезараження м’яса курчат-бройлерів, контамінованого Listeria spp.Боровик, Ірина Володимирівна; Borovic, Irina; Borovik, Irina; Borovik, I.; Borovik, I. V.; Borovuk, I. V.; Borovik, Iryna; Borovyk, I. V.; Borovuk, Iryna V.; Borovyc, I. V.; Зажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Zazharskaya, N.; Zazharska, N. N.; Zazharska, Nadiia M.
2024Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадануХарченко, Діана Валеріївна; Kharchenko, Diana
2020Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві крупКовальчук, Єлизавета Олександровна; Kovalchuk, Yelyzaveta
2025Обґрунтування технології виробництва виробів ковбасних збагачених овочевими наповнювачамиКаплун, Яна Кирилівна; Kaplun, Yana Kyrylivna
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготуванняБабенко, Вадим Олегович; Babenko, Vadym
2023Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктамиБорох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробівКрутик, Ігор Віталійович; Krutyk, Ihor
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіПетренко, Дар’я Олексіївна; Petrenko, Daria