Перегляд зібрання за групою - Теми zdorove kharchuvannia

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Макаронні вироби з гречаною клітковиною-
2023Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походженняМацюк, Христина Василівна; Matsiuk, Khrystyna
2024Обґрунтування технології виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевіїМакаренко, Вікторія Русланівна; Makarenko, Viktoriia Ruslanivna
2025Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилкомБец, Анна Сергіївна; Bets, Anna Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиціАнданченко, Поліна Михайлівна; Andanchenko, Polina Mykhailivna
2025Обґрунтування технології виробництва напоїв на основі вторинних продуктів переробки молокаКарлов, Єгор Андрійович; Karlov, Yehor Andriiovych
2025Обґрунтування технології виробництва пшеничних пластівців готових до споживанняІваницька, Олександра Миколаївна; Ivanytska, Oleksandra Mykolaivna
2023Удосконалення технологічних прийомів вирощування мікрозелені в умовах приватного підприємства «Маїс» П’ятихатського району Дніпропетровської областіЧернецька, Євгенія Петрівна; Chernetska, Yevheniia Petrivna