Перегляд зібрання за групою - Теми zhyto

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратівПироженко, Анастасія Володимирівна; Pyrozhenko, Anastasiia
2021Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна житаГолуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii
2024Обґрунтування технології виробництва житньої крупиТкаченко, Вікторія Володимирівна; Tkachenko, Viktoriia Volodymyrivna
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia
2023Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста ДніпроЧубук, Андрій Андрійович; Chubuk, Andrii
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К»Девятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста ДніпроКоссе, Анна Іванівна; Kosse, Anna
2023Удосконалення технології вирощування озимих зернових культур в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрокон» Пирятинського району Полтавської областіДерев’янко, Євген Петрович; Derevianko, Yevhen