Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1661-1670 зі 3665.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначенняНосенко, Ілля Іванович; Nosenko, Illia
2023Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктівГордієнко, Аліна Олексіївна; Hordiienko, Alina
2023Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинамиБерлова, Ганна Андріївна; Berlova, Hanna
2023Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктамиБорох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna
2023Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській областіГусар, Дарія Олександрівна; Husar, Dariia
2023Удосконалення лінії видалення посліду на птахівничій фермі з розробкою скреперної установкиРекалов, Деніс Сергійович; Rekalov, Denis
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів»Ілюшкіна, Таїсія Олександрівна; Iliushkina, Taisiia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»Кравченко, Ксенія Вікторівна; Kravchenko, Kseniia
2023Удосконалення технології ремонту засобів малої механізації з розробкою технологічного процесу відновлення колінчатого валу мотоблокаСвергородська, Анна Вікторівна; Sverhorodska, Anna
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Лисенко, Лідія Сергіївна; Lysenko, Lidiia