Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2081-2090 зі 3665.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробівПаньків, Олексій Русланович; Pankiv, Oleksii
2024Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексівНаливайко, Олександр Валерійович; Nalyvaiko, Oleksandr
2024Обґрунтування технології борошняних виробів із бездріжджового тіста з овочевими добавкамиБабенко, Владислава Валентинівна; Babenko, Vladyslava Valentynivna
2024Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировиниРогатинська, Катерина Олександрівна; Rohatynska, Kateryna
2024Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусівРадчук, Катерина Максимівна; Radchuk, Kateryna
2024Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошнаРаєвська, Анна Олегівна; Raievska, Anna
2024Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениціСитник, Іван Юрійович; Sytnyk, Ivan
2024Удосконалення технологічного процесу приготування кормів на скотарській фермі з розробкою подрібнювача сінаБілецький, Сергій Володимирович; Biletskyi, Serhii Volodymyrovych
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів дієтичного харчуванняЦимбал, Тетяна Сергіївна; Tsymbal, Tetiana Serhiivna
2024Удосконалення механізації поверхневого обробітку ґрунту з модернізацією культиватора КПС-4Великород, Віталій Вікторович; Velykorod, Vitalii Viktorovych