Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 28.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2021Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищахКордюкова, Валерія Сергіївна; Kordiukova, Valeriia
2020Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировиниРуснак, Ростислав Анатолійович; Rusnak, Rostyslav
2022Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуваннямРухлінський, Владислав Вадимович; Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych
2022Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберіганняБєлий, Сергій Сергійович; Bielyi, Serhii Serhiiovych
2022Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасуБезжовча, Дар’я Олександрівна; Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2023Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пюре на основі топінамбуруЖуравльова, Анна Сергіївна; Zhuravlova, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівШаповал, Ярослав Романович; Shapoval, Yaroslav
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста ДніпроЛинник, Юлія Сергіївна; Lynnyk, Yuliia
2023Модернізація технологічної лінії первинної обробки зерна кукурудзи в умовах ТОВ «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської областіЛазарєв, Вадим Вадимович; Lazariev, Vadym