Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 23.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначення
Буднік, Євгенія Олександрівна
;
Budnik, Yevheniia
2020
Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів
Біленко, Антон Олександрович
;
Bilenko, Anton
2020
Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза
Варнавська, Ірина Анатоліївна
;
Varnavska, Iryna
2020
Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном
Бут, Юлія Миколаївна
;
But, Yuliia
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування впливу попередньої обробки на якість сушених яблук
Леснік, Костянтин Володимирович
;
Lesnik, Kostiantyn
2020
Обґрунтування технології сорбету з зерновим наповнювачем
Любич, Луїза Геннадіївна
;
Liubych, Luiza
2020
Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням
Дорошенко, Євгеній Васильович
;
Doroshenko, Yevhenii
2020
Обґрунтування виробництва гречаного солоду
Євдокімов, Пилип Віталійович
;
Yevdokimov, Pylyp
2020
Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві круп
Ковальчук, Єлизавета Олександровна
;
Kovalchuk, Yelyzaveta
Перегляд
Автор
1
Varnavska, Iryna
1
Yarotska, Kateryna
1
Yevdokimov, Pylyp
1
Буднік, Євгенія Олександрівна
1
Бурій, Дмитро Олександрович
1
Бут, Юлія Миколаївна
1
Біленко, Антон Олександрович
1
Варнавська, Ірина Анатоліївна
1
Дорошенко, Євгеній Васильович
1
Ковальчук, Єлизавета Олександровна
.
< попередня
далі >
Тема
8
doslidzhennia
8
дослідження
7
temperatura
7
температура
6
efektyvnist
6
sushinnia
6
ефективність
6
сушіння
5
tryvalist
5
volohist
.
далі >
Has File(s)
23
true