Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 28.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішейСпорник, Вікторія Олександрівна; Spornyk, Viktoriia
2022Обґрунтування процесу виробництва мармеладу з додаванням функціональних інгредієнтівСухаренко, Анастасія Дмитрівна; Sukharenko, Anastasiia
2022Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частотиКарпук, Максим Олександрович; Karpuk, Maksym
2022Обґрунтування технології післязбирального дозрівання та зберігання насіння соняшника із застосуванням біопрепаратівБец, Євгеній Сергійович; Bets, Yevhenii
2022Обґрунтування процесу підготовки насіння соняшника до переробки в оліюКоваленко, Римма Вадимівна; Kovalenko, Rymma
2022Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культурКоваленко, Наталія Валеріївна; Kovalenko, Nataliia
2022Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаськоїБуца, Марина Олександрівна; Butsa, Maryna
2022Обґрунтування технології отримання рисового солодуГусакова, Катерина Андріївна; Husakova, Kateryna
2022Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волоконГончар, Марія Олегівна; Honchar, Mariia
2022Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировиниКоротков, Олександр Олегович; Korotkov, Oleksandr