Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 47.
назад
1
2
3
4
...
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництві
Березовська, Карина Максимівна
;
Berezovska, Karyna
2023
Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників
Ергашева, Камілла Жалаліддінівна
;
Erhasheva, Kamilla
2023
Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походження
Мацюк, Христина Василівна
;
Matsiuk, Khrystyna
2023
Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи
Новицька, Анастасія Олегівна
;
Novytska, Anastasiia
2023
Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пюре на основі топінамбуру
Журавльова, Анна Сергіївна
;
Zhuravlova, Anna
2023
Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи
Нікітін, Юрій Володимирович
;
Nikitin, Yurii
2023
Обґрунтування технології виробництва цукатів із овочевої сировини
Майдан, Анастасія Олексіївна
;
Maidan, Anastasiia
2023
Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів
Ступаєва, Юлія Ігорівна
;
Stupaieva, Yuliia
2023
Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошків
Причина, Роман Віталійович
;
Prychyna, Roman
2023
Обґрунтування технології вилучення олії із насіння промислових конопель методом пресування
Рожик, Анатолій Віталійович
;
Rozhyk, Anatolii
Перегляд
Автор
1
Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych
1
Berezovska, Karyna
1
Bilokur, Andrii Mykolaiovych
1
Boboshko, Ivan Oleksiiovych
1
Buinyi, Oleksandr Yuriiovych
1
Chorna, Valeriia
1
Dolzhenko, Oleksandr Valentynovych
1
Erhasheva, Kamilla
1
Halahuza, Alina Andriivna
1
Hrytsyshyn, Stanislav Ihorovych
.
далі >
Тема
18
doslidzhennia
18
дослідження
11
efektyvnist
11
ефективність
8
tekhnolohiia
8
temperatura
8
температура
8
технологія
6
yakist
6
якість
.
далі >