Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 23.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначенняБуднік, Євгенія Олександрівна; Budnik, Yevheniia
2020Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинівБіленко, Антон Олександрович; Bilenko, Anton
2020Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбузаВарнавська, Ірина Анатоліївна; Varnavska, Iryna
2020Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерномБут, Юлія Миколаївна; But, Yuliia
2020Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основіЛапенко, Матвій Павлович; Lapenko, Matvii
2020Обґрунтування впливу попередньої обробки на якість сушених яблукЛеснік, Костянтин Володимирович; Lesnik, Kostiantyn
2020Обґрунтування технології сорбету з зерновим наповнювачемЛюбич, Луїза Геннадіївна; Liubych, Luiza
2020Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюваннямДорошенко, Євгеній Васильович; Doroshenko, Yevhenii
2020Обґрунтування виробництва гречаного солодуЄвдокімов, Пилип Віталійович; Yevdokimov, Pylyp
2020Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві крупКовальчук, Єлизавета Олександровна; Kovalchuk, Yelyzaveta