Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 47.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництвіБерезовська, Карина Максимівна; Berezovska, Karyna
2023Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінниківЕргашева, Камілла Жалаліддінівна; Erhasheva, Kamilla
2023Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походженняМацюк, Христина Василівна; Matsiuk, Khrystyna
2023Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливиНовицька, Анастасія Олегівна; Novytska, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пюре на основі топінамбуруЖуравльова, Анна Сергіївна; Zhuravlova, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупиНікітін, Юрій Володимирович; Nikitin, Yurii
2023Обґрунтування технології виробництва цукатів із овочевої сировиниМайдан, Анастасія Олексіївна; Maidan, Anastasiia
2023Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктівСтупаєва, Юлія Ігорівна; Stupaieva, Yuliia
2023Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошківПричина, Роман Віталійович; Prychyna, Roman
2023Обґрунтування технології вилучення олії із насіння промислових конопель методом пресуванняРожик, Анатолій Віталійович; Rozhyk, Anatolii