Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Search
Search:
All of DSpace
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 23 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначення
Буднік, Євгенія Олександрівна
;
Budnik, Yevheniia
2020
Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів
Біленко, Антон Олександрович
;
Bilenko, Anton
2020
Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза
Варнавська, Ірина Анатоліївна
;
Varnavska, Iryna
2020
Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном
Бут, Юлія Миколаївна
;
But, Yuliia
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування впливу попередньої обробки на якість сушених яблук
Леснік, Костянтин Володимирович
;
Lesnik, Kostiantyn
2020
Обґрунтування технології сорбету з зерновим наповнювачем
Любич, Луїза Геннадіївна
;
Liubych, Luiza
2020
Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням
Дорошенко, Євгеній Васильович
;
Doroshenko, Yevhenii
2020
Обґрунтування виробництва гречаного солоду
Євдокімов, Пилип Віталійович
;
Yevdokimov, Pylyp
2020
Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві круп
Ковальчук, Єлизавета Олександровна
;
Kovalchuk, Yelyzaveta
Discover
Author
1
Bilenko, Anton
1
Budnik, Yevheniia
1
Burii, Dmytro
1
But, Yuliia
1
Doroshenko, Yevhenii
1
Filipchuk, Vitalii
1
Kovalchuk, Yelyzaveta
1
Lapenko, Matvii
1
Lesnik, Kostiantyn
1
Liubych, Luiza
.
next >
Subject
8
doslidzhennia
8
дослідження
7
temperatura
7
температура
6
efektyvnist
6
sushinnia
6
ефективність
6
сушіння
5
tryvalist
5
volohist
.
next >