Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Обґрунтування виробництва гречаного солодуЄвдокімов, Пилип Віталійович; Yevdokimov, Pylyp
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia
2021Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки соїАнтебура, Антон Віталійович; Antebura, Anton
2021Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловостіГараєва, Анна Олександрівна; Haraieva, Anna
2021Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна житаГолуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii
2021Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошнаКапітанова, Тетяна Миколаївна; Kapitanova, Tetiana
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКлименко, Орина Юріївна; Klymenko, Oryna
2023Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінниківЕргашева, Камілла Жалаліддінівна; Erhasheva, Kamilla