Кафедра харчових технологій. Магістри : [203] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 203
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Обґрунтування технології виробництва м’ясних виробів функціонального призначенняТрусов, Станіслав Анатолійович; Trusov, Stanislav Anatoliiovych
2024Обґрунтування технології виробництва кормових сумішей збагачених продуктами переробки молокаТолстоног, Владислав Олександрович; Tolstonoh, Vladyslav Oleksandrovych
2024Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столовогоСур, Катерина Павлівна; Sur, Kateryna Pavlivna
2024Обґрунтування технології виробництва концентратів киселів функціонального призначенняСтарокожко, Валерія Олегівна; Starokozhko, Valeriia Olehivna
2024Обґрунтування технології виробництва олії сафлоровоїСеменюченко, Тетяна Вадимівна; Semeniuchenko, Tetiana Vadymivna
2024Обґрунтування технології виробництва кексів на основі мигдального і крикетного борошна з додаванням морквиРепенько, Анастасія Сергіївна; Repenko, Anastasiia Serhiivna
2024Обґрунтування технології виробництва хліба із мікронізованого зерна пшениціРадченко, Марина Іванівна; Radchenko, Maryna Ivanivna
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додавання вторинної ягідної сировиниОлійник, Катерина Василівна; Oliinyk, Kateryna Vasylivna
2024Обґрунтування технології і технічних засобів для сепарування зернових відходівМихайличенко, Владислав Геннадійович; Mykhailychenko, Vladyslav Hennadiiovych
2024Обґрунтування технології зберігання насіння соняшнику в озоновому середовищіЛазарєв, Вадим Вадимович; Lazariev, Vadym Vadymovych
2024Удосконалення технології виробництва сухих сніданків з використанням інноваційної рослинної сировиниЛазаренко, Уляна Іванівна; Lazarenko, Uliana Ivanivna
2024Удосконалення технологічного процесу високотемпературної мікронізації зернаІванчук, Василь Миколайович; Ivanchuk, Vasyl Mykolaiovych
2024Обґрунтування технології виробництва хліба пшеничного, збагаченого борошном бататно-гарбузовимІванів, Сергій Олександрович; Ivaniv, Serhii Oleksandrovych
2024Обґрунтування технології та параметрів обладнання для приготування комбікормівДзоз, Сергій Анатолійович; Dzoz, Serhii Anatoliiovych
2024Вплив гідротермічної обробки на зерно пшениці з низькими показниками якостіДжус, Олександра Миколаївна; Dzhus, Oleksandra Mykolaivna
2024Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки соїГоман, Артем Володимирович; Homan, Artem Volodymyrovych
2024Обґрунтування технології переробки і оцінка якості продуктів з некондиційного зерна гречкиГервольська, Кристина Анатоліївна; Hervolska, Krystyna Anatoliivna
2024Обґрунтування технології підготовки зернової сировини для виробництва комбікормівВоронова, Лілія Миколаївна; Voronova, Liliia Mykolaivna
2024Вплив борошна бобових культур на якісні показники пшеничного хлібаВеретельник, Анастасія Сергіївна; Veretelnyk, Anastasiia Serhiivna
2024Обґрунтування технології виробництва овочевих маринадівБухгольц, Андрій Володимирович; Bukhholts, Andrii Volodymyrovych
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 203