Кафедра харчових технологій. Магістри : [161] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 161
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафельГапон, Ольга Миколаївна; Hapon, Olha
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменюГавриленко, Альона Вікторівна; Havrylenko, Alona
2024Підвищення ефективності контрою якості та втрат маси насіння соняшнику при зберіганні його насипомБорисенко, Вікторія Костянтинівна; Borysenko, Viktoriia
2024Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сируБондаренко, Анастасія Олегівна; Bondarenko, Anastasiia
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениціБайдак, Данило Ігорович; Baidak, Danylo
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення з використанням продуктів переробки чорної морквиЯремко, Олег Юрійович; Yaremko, Oleh Yuriiovych
2023Обґрунтування процесу інфрачервоного сушіння насіннєвого зерна кукурудзиШугай, Сергій Валентинович; Shuhai, Serhii Valentynovych
2023Обґрунтування технологічного процесу первинного очищення насіння соняшнику на сепараторах гравітаційного типуШматок, Руслан Сергійович; Shmatok, Ruslan Serhiiovych
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додаванням рисового борошнаЧайка, Сергій Олександрович; Chaika, Serhii Oleksandrovych
2023Обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів грушіФратовчан, Вікторія Георгіївна; Fratovchan, Viktoriia Heorhiivna
2023Обґрунтування процесу зберігання зерна в охолодженому станіТемченко, Леонід Григорович; Temchenko, Leonid Hryhorovych
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених продуктами переробки насіння арахісуСухопар, Олександра Максимівна; Sukhopar, Oleksandra Maksymivna
2023Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого продуктами переробки кедрових горіхівСтеблін, Євген Миколайович; Steblin, Yevhen Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва безглютенових бісквітних напівфабрикатівСолнцев, Микола Миколайович; Solntsev, Mykola Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва амарантової оліїСиромолот, Валерій Миколайович; Syromolot, Valerii Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерниСамсоненко, Сніжана Сергіївна; Samsonenko, Snizhana Serhiivna
2023Обґрунтування технології отримання вітамінізованої олії зі змішаної рослинної сировиниСавін, Владислав Олегович; Savin, Vladyslav Olehovych
2023Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»Романенко, Олексій Сергійович; Romanenko, Oleksii Serhiiovych
2023Обґрунтування технології рублених м’ясних напівфабрикатів з використанням антиоксидантних речовинПугач, Юрій Володимирович; Puhach, Yurii Volodymyrovych
2023Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавокПоліщук, Вікторія Вікторівна; Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 161