Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 21.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшникаДжур, Олександра Миколаївна; Dzhur, Oleksandra
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста ДніпроІванова, Анна Анатоліївна; Ivanova, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягідКапштик, Євген Олегович; Kapshtyk, Yevhen
2023Удосконалення технологічної лінії первинної обробки зерна пшениці в умовах приватного акціонерного товариства «Полтавське хлібоприймальне підприємство (Девладівська дільниця)» Софіївського району Дніпропетровської областіЛевонович, Наталія Олександрівна; Levonovych, Nataliia
2023Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктівГордієнко, Аліна Олексіївна; Hordiienko, Alina
2023Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктамиБорох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів»Ілюшкіна, Таїсія Олександрівна; Iliushkina, Taisiia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»Кравченко, Ксенія Вікторівна; Kravchenko, Kseniia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Лисенко, Лідія Сергіївна; Lysenko, Lidiia
2023Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового бурякуКлименко, Катерина Дмитрівна; Klymenko, Kateryna