Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Development of buckwheat groats production technology using plasma-chemically activated aqueous solutions | Kovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Vasylieva, Natalia; Васильєва, Наталія Костянтинівна; Haliasnyi, Ivan; Галясний, Іван Володимирович; Gavrish, Tatiana; Гавриш, Тетяна Володимирівна; Dikhtyar, Aliona; Діхтярь, Альона Миколаївна; Andrieieva, Svitlana; Андрєєва, Світлана Сергіївна; Didukh, Nataliia; Дідух, Наталія Олександрівна; Balandina, Iryna; Баландіна, Ірина Сергіівна; Obolentseva, Larysa; Оболенцева, Лариса Володимирівна; Hirenko, Nataliia; Гіренко, Наталія Ігорівна |
2024 | Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutions | Kovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Vasilieva, Natalia; Васильєва, Наталія Костянтинівна; Haliasnyi, I.; Галясний, І. В.; Gavrish, T.; Гавриш, Т. В.; Dikhtyar, A.; Діхтярь, A. М.; Andrieieva, S.; Андрєєва, С. С.; Hontar, T.; Гонтар, Т. Б.; Osmanova, O.; Османова, О. В.; Omelchenko, S.; Омельченко, С. Б.; Ashtaiev, O.; Аштаєв, О. С. |
2024 | Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutions | Kovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Vasylieva, Natalia; Васильєва, Наталя Костянтинівна; Haliasnyi, I.; Галясний, І.; Gavrish, T.; Гавриш, Т.; Dikhtyar, A.; Діхтяр, А.; Andrieieva, S.; Андрєєва, С.; Gontar, T.; Гонтар, Т.; Osmanova, O.; Османова, О.; Omelchenko, S.; Омельченко, С.; Ashtaiev, O.; Аштаєв, О. |
2021 | Effect of bioactivated amaranth grain on the quality and amino acid composition of bread | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez, Yana; Гезь, Яна Василівна; Pivovarov, Alexander; Півоваров, Олександр Андрійович |
2023 | Виробництво шоколадної пасти з солодовим наповнювачем | Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Кірьянова, Катерина Денисівна; Kirianova, Kateryna |
2018 | Вплив вітамінно-амінокислотного комплексу на біохімічні показники поросят в ранній післявідлучний період | Єфімов, Валентин Геннадійович; Efimov, V.; Efimov, Valentyn; Efimov, V. G.; Yefimov, V.; Yefimov, Valentyn; Yefimov, V. G.; Yefimov, V. H.; Iefimov, V. G.; Jefimov, V. H.; Jefimov, V. G.; Jefimov, V.; Jefimov, Valentyn; Лобоченко, Ольга Олегівна; Lobochenko, O. O.; Ардиковський, Володимир Олександрович; Ardykovskyy, V. O. |
2002 | Вплив мікроелементів на амінокислотний склад крові корів в умовах тривалої дії низьких доз іонізуючого випромінювання | Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Чала, І. В.; Chala, I.; Калиновський, Г. М.; Kalinovskiy, H. |
2022 | Вплив рівня мінерального живлення на ріст, розвиток та формування врожайності пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Іванково» Кам᾿янського району Дніпропетровської області | Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii Mykolaiovych |
2019 | Контроль якості та фальсифікації білкової сировини | Яновська, Оксана Віталіївна; Yanovska, О.; Yanovsky, O.; Єфімов, Валентин Геннадійович; Efimov, V.; Efimov, Valentyn; Efimov, V. G.; Yefimov, V.; Yefimov, Valentyn; Yefimov, V. G.; Yefimov, V. H.; Iefimov, V. G.; Jefimov, V. H.; Jefimov, V. G.; Jefimov, V.; Jefimov, Valentyn; Масюк, Дмитро Миколайович; Masjuk, D.; Masiuk, Dmytro; Masiuk, D. N.; Masiuk, D. M.; Masiuk, D.; Masyuk, D. N.; Masyuk, D. M.; Masyuk, D.; Masjuk, Dmytro |
2019 | М'ясо-кісткове борошно – гарантія стабільного приросту ваги у тваринництві | Мусіч, Ольга Іванівна; Musich, Olga; Musich, O.; Musich, O. I.; Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V.; Міщенко, Віктор Іванович; Mischenko, Viktor Ivanovich |
2018 | Морфологічні та якісні показники яєць за використання у раціонах білково-жирового концентрату | Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V.; Оріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Микитюк, Віктор Васильович; Mykytiuk, V.; Mykytyuk, V. V.; Хмельова, Олена Володимирівна; Khmeleva, Olena Volodymyrivna; Khmeleva, Helen; Khmeleva, Elena; Khmeleva, E.; Khmeleva, O. V.; Khmeleva, E. V. |
2020 | Науково-практичне обґрунтування використання пробіотиків для поліпшення якості продукції птахівництва | Оріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V. |
2021 | Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатів | Александрова, А. О.; Aleksandrova, A. O. |
2021 | Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів | Ющенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna |
2020 | Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном | Бут, Юлія Миколаївна; But, Yuliia |
2022 | Оптимізація умов вирощування пшениці озимої за рахунок застосування мікродобрив в умовах північного Степу України | Кирсанова, Галина Василівна; Kyrsanova, Galina; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii |
2019 | Пробіотична добавка на основі дріжджів, як необхідна складова при сучасних технологіях годівлі птиці | Оріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V. |
2015 | Розробка рецептур і оцінка якості печива підвищеної харчової цінності з додаванням солоду | Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena |
2023 | Фізіолого-біохімічні адаптації до дії важких металів (свинець, кадмій, нікель) кореневої системи рослин кукурудзи | Богуславська, Людмила Володимирівна; Boguslavska, L. V. |
2023 | Фізіолого-біохімічні адаптації до дії важких металів (свинець, кадмій, нікель) кореневої системи рослин кукурудзи | Богуславська, Людмила Володимирівна; Boguslavska, L. V. |