Перегляд зібрання за групою - Теми амінокислоти

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Development of buckwheat groats production technology using plasma-chemically activated aqueous solutionsKovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Vasylieva, Natalia; Васильєва, Наталія Костянтинівна; Haliasnyi, Ivan; Галясний, Іван Володимирович; Gavrish, Tatiana; Гавриш, Тетяна Володимирівна; Dikhtyar, Aliona; Діхтярь, Альона Миколаївна; Andrieieva, Svitlana; Андрєєва, Світлана Сергіївна; Didukh, Nataliia; Дідух, Наталія Олександрівна; Balandina, Iryna; Баландіна, Ірина Сергіівна; Obolentseva, Larysa; Оболенцева, Лариса Володимирівна; Hirenko, Nataliia; Гіренко, Наталія Ігорівна
2024Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutionsKovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Vasilieva, Natalia; Васильєва, Наталія Костянтинівна; Haliasnyi, I.; Галясний, І. В.; Gavrish, T.; Гавриш, Т. В.; Dikhtyar, A.; Діхтярь, A. М.; Andrieieva, S.; Андрєєва, С. С.; Hontar, T.; Гонтар, Т. Б.; Osmanova, O.; Османова, О. В.; Omelchenko, S.; Омельченко, С. Б.; Ashtaiev, O.; Аштаєв, О. С.
2024Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutionsKovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Vasylieva, Natalia; Васильєва, Наталя Костянтинівна; Haliasnyi, I.; Галясний, І.; Gavrish, T.; Гавриш, Т.; Dikhtyar, A.; Діхтяр, А.; Andrieieva, S.; Андрєєва, С.; Gontar, T.; Гонтар, Т.; Osmanova, O.; Османова, О.; Omelchenko, S.; Омельченко, С.; Ashtaiev, O.; Аштаєв, О.
2021Effect of bioactivated amaranth grain on the quality and amino acid composition of breadMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez, Yana; Гезь, Яна Василівна; Pivovarov, Alexander; Півоваров, Олександр Андрійович
2023Виробництво шоколадної пасти з солодовим наповнювачемПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Кірьянова, Катерина Денисівна; Kirianova, Kateryna
2018Вплив вітамінно-амінокислотного комплексу на біохімічні показники поросят в ранній післявідлучний періодЄфімов, Валентин Геннадійович; Efimov, V.; Efimov, Valentyn; Efimov, V. G.; Yefimov, V.; Yefimov, Valentyn; Yefimov, V. G.; Yefimov, V. H.; Iefimov, V. G.; Jefimov, V. H.; Jefimov, V. G.; Jefimov, V.; Jefimov, Valentyn; Лобоченко, Ольга Олегівна; Lobochenko, O. O.; Ардиковський, Володимир Олександрович; Ardykovskyy, V. O.
2002Вплив мікроелементів на амінокислотний склад крові корів в умовах тривалої дії низьких доз іонізуючого випромінюванняКорейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Чала, І. В.; Chala, I.; Калиновський, Г. М.; Kalinovskiy, H.
2022Вплив рівня мінерального живлення на ріст, розвиток та формування врожайності пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Іванково» Кам᾿янського району Дніпропетровської областіПугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii Mykolaiovych
2019Контроль якості та фальсифікації білкової сировиниЯновська, Оксана Віталіївна; Yanovska, О.; Yanovsky, O.; Єфімов, Валентин Геннадійович; Efimov, V.; Efimov, Valentyn; Efimov, V. G.; Yefimov, V.; Yefimov, Valentyn; Yefimov, V. G.; Yefimov, V. H.; Iefimov, V. G.; Jefimov, V. H.; Jefimov, V. G.; Jefimov, V.; Jefimov, Valentyn; Масюк, Дмитро Миколайович; Masjuk, D.; Masiuk, Dmytro; Masiuk, D. N.; Masiuk, D. M.; Masiuk, D.; Masyuk, D. N.; Masyuk, D. M.; Masyuk, D.; Masjuk, Dmytro
2019М'ясо-кісткове борошно – гарантія стабільного приросту ваги у тваринництвіМусіч, Ольга Іванівна; Musich, Olga; Musich, O.; Musich, O. I.; Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V.; Міщенко, Віктор Іванович; Mischenko, Viktor Ivanovich
2018Морфологічні та якісні показники яєць за використання у раціонах білково-жирового концентратуЦап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V.; Оріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Микитюк, Віктор Васильович; Mykytiuk, V.; Mykytyuk, V. V.; Хмельова, Олена Володимирівна; Khmeleva, Olena Volodymyrivna; Khmeleva, Helen; Khmeleva, Elena; Khmeleva, E.; Khmeleva, O. V.; Khmeleva, E. V.
2020Науково-практичне обґрунтування використання пробіотиків для поліпшення якості продукції птахівництваОріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V.
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатівАлександрова, А. О.; Aleksandrova, A. O.
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатівЮщенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna
2020Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерномБут, Юлія Миколаївна; But, Yuliia
2022Оптимізація умов вирощування пшениці озимої за рахунок застосування мікродобрив в умовах північного Степу УкраїниКирсанова, Галина Василівна; Kyrsanova, Galina; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii
2019Пробіотична добавка на основі дріжджів, як необхідна складова при сучасних технологіях годівлі птиціОріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V.
2015Розробка рецептур і оцінка якості печива підвищеної харчової цінності з додаванням солодуКовальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena
2023Фізіолого-біохімічні адаптації до дії важких металів (свинець, кадмій, нікель) кореневої системи рослин кукурудзиБогуславська, Людмила Володимирівна; Boguslavska, L. V.
2023Фізіолого-біохімічні адаптації до дії важких металів (свинець, кадмій, нікель) кореневої системи рослин кукурудзиБогуславська, Людмила Володимирівна; Boguslavska, L. V.