Перегляд зібрання за групою - Теми khlibobulochni vyroby

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Валоризація побічних продуктів переробки зерна амарантуЧереута, Дмитро Володимирович; Chereuta, Dmytro
2023Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикалеЧернець, Сергій Олександрович; Chernets, Serhii
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додаванням рисового борошнаЧайка, Сергій Олександрович; Chaika, Serhii Oleksandrovych
2021Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки соїАнтебура, Антон Віталійович; Antebura, Anton
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавкамиГрановський, Денис Сергійович; Hranovskyi, Denys
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених продуктами переробки насіння арахісуСухопар, Олександра Максимівна; Sukhopar, Oleksandra Maksymivna
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення з використанням продуктів переробки чорної морквиЯремко, Олег Юрійович; Yaremko, Oleh Yuriiovych
2022Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошномОрлянський, Ростислав Сергійович; Orliansky, Rostyslav