Перегляд зібрання за групою - Теми kondyterski vyroby

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2021Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначенняЯнда, Яна Анатоліївна; Yanda, Yana
2021Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначенняКостіна, Таїсія Віталіївна; Kostina, Taisiia
2023Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового бурякуКлименко, Катерина Дмитрівна; Klymenko, Kateryna
2020Склад кексу з біологічно активними речовинами з нуту та журавлиниКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena
2024Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикалеПетренко, Дар’я Олексіївна; Petrenko, Daria Oleksiivna