Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми plastivtsi
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 9 із 9
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців
Герасименко, Інна Михайлівна
;
Herasymenko, Inna Mykhailivna
2024
Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп
Девятка, Катерина Олександрівна
;
Deviatka, Kateryna Oleksandrivna
2023
Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів
Ступаєва, Юлія Ігорівна
;
Stupaieva, Yuliia
2021
Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9»
Ткаченко, Тетяна Вікторівна
;
Tkachenko, Tetiana
2022
Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення
Антоненко, Андрій Анатолійович
;
Antonenko, Andrii
2024
Обґрунтування технології виробництва м’ясних виробів функціонального призначення
Трусов, Станіслав Анатолійович
;
Trusov, Stanislav Anatoliiovych
2023
Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи
Нікітін, Юрій Володимирович
;
Nikitin, Yurii
2024
Обґрунтування технології переробки і оцінка якості продуктів з некондиційного зерна вівса
Боздуган, Олена Валентинівна
;
Bozduhan, Olena Valentynivna
2023
Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області
Махновець, Вікторія Геннадіївна
;
Makhnovets, Viktoriia