Перегляд зібрання за групою - Теми plastivtsi

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівцівГерасименко, Інна Михайлівна; Herasymenko, Inna Mykhailivna
2024Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної крупДевятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna Oleksandrivna
2023Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктівСтупаєва, Юлія Ігорівна; Stupaieva, Yuliia
2021Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9»Ткаченко, Тетяна Вікторівна; Tkachenko, Tetiana
2022Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випроміненняАнтоненко, Андрій Анатолійович; Antonenko, Andrii
2024Обґрунтування технології виробництва м’ясних виробів функціонального призначенняТрусов, Станіслав Анатолійович; Trusov, Stanislav Anatoliiovych
2023Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупиНікітін, Юрій Володимирович; Nikitin, Yurii
2024Обґрунтування технології переробки і оцінка якості продуктів з некондиційного зерна вівсаБоздуган, Олена Валентинівна; Bozduhan, Olena Valentynivna
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіМахновець, Вікторія Геннадіївна; Makhnovets, Viktoriia