Перегляд зібрання за групою - Теми solod

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування виробництва гречаного солодуЄвдокімов, Пилип Віталійович; Yevdokimov, Pylyp
2022Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторівОлійник, Андрій Анатолійович; Oliinyk, Andrii
2023Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимахЯкубовська, Богдана Миколаївна; Yakubovska, Bohdana
2021Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратівПироженко, Анастасія Володимирівна; Pyrozhenko, Anastasiia
2021Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частотиВолохата, Любов Валеріївна; Volokhata, Liubov
2020Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначенняБуднік, Євгенія Олександрівна; Budnik, Yevheniia
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатівАлександрова, А. О.; Aleksandrova, A. O.
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатівЮщенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna
2020Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерномБут, Юлія Миколаївна; But, Yuliia
2021Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловостіГараєва, Анна Олександрівна; Haraieva, Anna
2022Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачемКірьянова, Катерина; Kirianova, Kateryna
2022Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасуБезжовча, Дар’я Олександрівна; Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2022Обґрунтування технології отримання рисового солодуГусакова, Катерина Андріївна; Husakova, Kateryna