Перегляд зібрання за групою - Теми volohist

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Ефективність заходів зниження механічних пошкоджень зерна гречки при первинній обробціДолженко, Олександр Валентинович; Dolzhenko, Oleksandr Valentynovych
2020Обґрунтування енергозберігаючих процесів для сепарації харчової сипкої сировиниМовчан, Марина Олегівна; Movchan, Maryna
2020Обґрунтування енергозберігаючої технології виробництва комплексних преміксівКурочка, Ірина Вікторівна; Kurochka, Iryna
2020Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів автоматизованої системи забезпечення мікроклімату в свинарникуБілоус, Ілля Михайлович; Bilous, Illia
2023Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській областіГусар, Дарія Олександрівна; Husar, Dariia
2023Обґрунтування процесу мікронізації бобів соїМурадян, Богдан Володимирович; Muradian, Bohdan Volodymyrovych
2020Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюваннямДорошенко, Євгеній Васильович; Doroshenko, Yevhenii
2023Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»Романенко, Олексій Сергійович; Romanenko, Oleksii Serhiiovych
2020Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основіЛапенко, Матвій Павлович; Lapenko, Matvii
2021Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупЛебедєв, Євгеній Вячеславович; Lebediev, Yevhenii
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2021Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостейКошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii
2023Обґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів косарки плющилкиБорисенко, Данііл Дмитрович; Borysenko, Daniil Dmytrovych
2023Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошнаСатула, Катерина Олександрівна; Satula, Kateryna
2020Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів соїРябенко, Анна Сергіївна; Riabenko, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупиНікітін, Юрій Володимирович; Nikitin, Yurii
2023Обґрунтування технології зберігання насіння соняшнику із застосуванням біопрепаратівБуйний, Олександр Юрійович; Buinyi, Oleksandr Yuriiovych
2021Обґрунтування технології та вибір раціональних способів зберігання насіння промислових конопельРалько, Наталя Юріївна; Ralko, Natalia
2023Удосконалення лущильного відділення технологічної лінії з виробництва вівсяної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста ДніпроМихайличенко, Владислав Геннадійович; Mykhailychenko, Vladyslav
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»Кравченко, Ксенія Вікторівна; Kravchenko, Kseniia