Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми volohist
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 20 із 20
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Ефективність заходів зниження механічних пошкоджень зерна гречки при первинній обробці
Долженко, Олександр Валентинович
;
Dolzhenko, Oleksandr Valentynovych
2020
Обґрунтування енергозберігаючих процесів для сепарації харчової сипкої сировини
Мовчан, Марина Олегівна
;
Movchan, Maryna
2020
Обґрунтування енергозберігаючої технології виробництва комплексних преміксів
Курочка, Ірина Вікторівна
;
Kurochka, Iryna
2020
Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів автоматизованої системи забезпечення мікроклімату в свинарнику
Білоус, Ілля Михайлович
;
Bilous, Illia
2023
Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській області
Гусар, Дарія Олександрівна
;
Husar, Dariia
2023
Обґрунтування процесу мікронізації бобів сої
Мурадян, Богдан Володимирович
;
Muradian, Bohdan Volodymyrovych
2020
Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням
Дорошенко, Євгеній Васильович
;
Doroshenko, Yevhenii
2023
Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»
Романенко, Олексій Сергійович
;
Romanenko, Oleksii Serhiiovych
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2021
Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп
Лебедєв, Євгеній Вячеславович
;
Lebediev, Yevhenii
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2021
Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостей
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Koshulko, Vitalii
2023
Обґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів косарки плющилки
Борисенко, Данііл Дмитрович
;
Borysenko, Daniil Dmytrovych
2023
Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна
Сатула, Катерина Олександрівна
;
Satula, Kateryna
2020
Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої
Рябенко, Анна Сергіївна
;
Riabenko, Anna
2023
Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи
Нікітін, Юрій Володимирович
;
Nikitin, Yurii
2023
Обґрунтування технології зберігання насіння соняшнику із застосуванням біопрепаратів
Буйний, Олександр Юрійович
;
Buinyi, Oleksandr Yuriiovych
2021
Обґрунтування технології та вибір раціональних способів зберігання насіння промислових конопель
Ралько, Наталя Юріївна
;
Ralko, Natalia
2023
Удосконалення лущильного відділення технологічної лінії з виробництва вівсяної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро
Михайличенко, Владислав Геннадійович
;
Mykhailychenko, Vladyslav
2023
Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»
Кравченко, Ксенія Вікторівна
;
Kravchenko, Kseniia