Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2011-2020 зі 3665.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Удосконалення технології виробництва здобного печиваКозинець, Іван Олександрович; Kozynets, Ivan
2024Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточокМалиш, Мар’ян Васильович; Malysh, Marian
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробівКрутик, Ігор Віталійович; Krutyk, Ihor
2024Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробівКьоз, Деніз Сайимович; Koz, Deniz
2024Обґрунтування технології виробництва снеків м’яснихЛеусенко, Олександр Олександрович; Leusenko, Oleksandr
2024Удосконалення технологічної лінії сушіння зернаКузнєцов, Вячеслав Сергійович; Kuznietsov, Viacheslav
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печиваКузнєцова, Ксенія Ігорівна; Kuznietsova, Kseniia
2024Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробівСаєнко, Олеся Олегівна; Saienko, Olesia
2024Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна злакових культурСмусенко, Віолетта Григорівна; Smusenko, Violetta
2024Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадануХарченко, Діана Валеріївна; Kharchenko, Diana