Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2021-2030 зі 3665.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіЧернуська, Дар’я Андріївна; Chernuska, Daria
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варенихСіренко, Олена Сергіївна; Sirenko, Olena
2024Розробка технології напоїв функціонального призначення на основі плодів айвиДереза, Сергій Сергійович; Dereza, Serhii Serhiiovych
2024Удосконалення технології виробництва рисової крупиЖук, Катерина Сергіївна; Zhuk, Kateryna Serhiivna
2024Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культурІвченко, Марія Володимирівна; Ivchenko, Mariia Volodymyrivna
2024Обґрунтування технології харчових добавок із рослинної сировиниСкрипник, Аліна Олегівна; Skrypnyk, Alina Olehivna
2024Розробка технології нових видів сухих сніданків функціонального призначенняПотьомкіна, Ольга Костянтинівна; Potomkina, Olha Kostiantynivna
2024Обґрунтування технології виробництва соку з чорної смородиниКравчук, Інна Юріївна; Kravchuk, Inna Yuriivna
2024Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробівОчеретько, Юлія Олексіївна; Ocheretko, Yuliia Oleksiivna
2024Обґрунтування технології виробництва житньої крупиТкаченко, Вікторія Володимирівна; Tkachenko, Viktoriia Volodymyrivna