Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-28 зі 28.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів
Маркін, Антон Миколайович
;
Markin, Anton
2022
Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем
Кірьянова, Катерина
;
Kirianova, Kateryna
2022
Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів
Олійник, Андрій Анатолійович
;
Oliinyk, Andrii
2022
Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном
Орлянський, Ростислав Сергійович
;
Orliansky, Rostyslav
2022
Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту
Родигін, Олександр Андрійович
;
Rodyhin, Oleksandr
2022
Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення
Антоненко, Андрій Анатолійович
;
Antonenko, Andrii
2022
Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів збагачених нетрадиційними видами борошна
Свисенко, Олена Вікторівна
;
Svysenko, Olena
2022
Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусу
Руденко, Тетяна Вікторівна
;
Rudenko, Tetiana
Перегляд
Автор
1
Antonenko, Andrii
1
Antonenko, Viktoriia Artemivna
1
Bets, Yevhenii
1
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
1
Bielyi, Serhii Serhiiovych
1
Butsa, Maryna
1
Honchar, Mariia
1
Husakova, Kateryna
1
Ilchenko, Yuliia Olehivna
1
Karpuk, Maksym
.
далі >
Тема
8
tekhnolohiia
8
технологія
4
efektyvnist
4
prorostannia
4
solod
4
zerno
4
ефективність
4
зерно
4
проростання
4
солод
.
далі >