Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 41-50 зі 161.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначенняКостіна, Таїсія Віталіївна; Kostina, Taisiia
2020Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів соїРябенко, Анна Сергіївна; Riabenko, Anna
2020Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировиниРуснак, Ростислав Анатолійович; Rusnak, Rostyslav
2020Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів,збагачених насінням чіаСвєженцев, Владислав Олександрович; Sviezhentsev, Vladyslav
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii
2021Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошнаЧерноброва, А. Д.; Сhernobrova, A.
2021Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначенняЯнда, Яна Анатоліївна; Yanda, Yana
2021Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировиниМаліс, Валерія Андріївна; Malis, Valeriia
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКононович, Ростислав Олександрович; Kononovych, Rostyslav
2021Обґрунтування технології виробництва комбікормів з використанням пектиновмісної сировиниКретова, Лариса Юріївна; Kretova, Larysa