Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 46.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачемКірьянова, Катерина; Kirianova, Kateryna
2022Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випроміненняАнтоненко, Андрій Анатолійович; Antonenko, Andrii
2023Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливиНовицька, Анастасія Олегівна; Novytska, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівШаповал, Ярослав Романович; Shapoval, Yaroslav
2023Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировиниШевченко, Каріна Володимирівна; Shevchenko, Karina
2023Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначенняАшенбренер, Ярослав Сергійович; Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych
2023Обґрунтування процесу очищення зерна підвищеної вологості на решітному сепараторі циліндричного типуГрицишина, Марина Вадимівна; Hrytsyshyna, Maryna Vadymivna
2023Обґрунтування процесу очищення зерна на відцентровому сепараторі решітного типуВолков, Максим Сергійович; Volkov, Maksym Serhiiovych
2023Обґрунтування технології виробництва йогурту збагаченого високобілковим зерновим наповнювачемВідлога, Аліна Андріївна; Vidloha, Alina Andriivna
2023Обґрунтування процесу очищення зерна у вертикальних аспіраційних каналахГрицишин, Станіслав Ігорович; Hrytsyshyn, Stanislav Ihorovych