Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-28 зі 28.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів
Маркін, Антон Миколайович
;
Markin, Anton
2022
Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем
Кірьянова, Катерина
;
Kirianova, Kateryna
2022
Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів
Олійник, Андрій Анатолійович
;
Oliinyk, Andrii
2022
Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном
Орлянський, Ростислав Сергійович
;
Orliansky, Rostyslav
2022
Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту
Родигін, Олександр Андрійович
;
Rodyhin, Oleksandr
2022
Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення
Антоненко, Андрій Анатолійович
;
Antonenko, Andrii
2022
Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів збагачених нетрадиційними видами борошна
Свисенко, Олена Вікторівна
;
Svysenko, Olena
2022
Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусу
Руденко, Тетяна Вікторівна
;
Rudenko, Tetiana
Перегляд
Автор
1
Antonenko, Andrii
1
Antonenko, Viktoriia Artemivna
1
Bets, Yevhenii
1
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
1
Bielyi, Serhii Serhiiovych
1
Butsa, Maryna
1
Honchar, Mariia
1
Husakova, Kateryna
1
Ilchenko, Yuliia Olehivna
1
Karpuk, Maksym
.
далі >
Тема
8
tekhnolohiia
8
технологія
4
efektyvnist
4
prorostannia
4
solod
4
zerno
4
ефективність
4
зерно
4
проростання
4
солод
.
далі >
Has File(s)
28
true