Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-28 зі 28.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинівМаркін, Антон Миколайович; Markin, Anton
2022Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачемКірьянова, Катерина; Kirianova, Kateryna
2022Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторівОлійник, Андрій Анатолійович; Oliinyk, Andrii
2022Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошномОрлянський, Ростислав Сергійович; Orliansky, Rostyslav
2022Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амарантуРодигін, Олександр Андрійович; Rodyhin, Oleksandr
2022Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випроміненняАнтоненко, Андрій Анатолійович; Antonenko, Andrii
2022Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів збагачених нетрадиційними видами борошнаСвисенко, Олена Вікторівна; Svysenko, Olena
2022Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусуРуденко, Тетяна Вікторівна; Rudenko, Tetiana