Перегляд зібрання за групою - Теми hrechka

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 24  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної крупДевятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna Oleksandrivna
2023Вплив елементів адаптивного землеробства на врожайність гречки в умовах фермерського господарства «Олімп» Синельниківського району Дніпропетровської областіМалага, Дмитро Станіславович; Malaha, Dmytro
2022Вплив попередників і способів основного обробітку грунту на врожайність гречки в умовах фермерського господарства «Лелеки» Кам’янського району Дніпропетровської областіКалько, Іван Вікторович; Kalko, Ivan Viktorovych
2024Вплив способів сівби на формування урожайності та якості зерна гречки в умовах селянського фермерського господарства «ЛЕЛЕКИ» Дніпровського району Дніпропетровської областіВойтушенко, Ігорь Олегович; Voitushenko, Ihor Olehovych
2023Вплив способів і норм висіву на формування врожайності гречки в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Україна» Синельниківського району Дніпропетровської областіМуркович, Олександр Олександрович; Murkovych, Oleksandr Oleksandrovych
2022Вплив строків сівби на продуктивність сортів гречки в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агромир» Дніпровського району Дніпропетровської областіМаленко, О. С.; Malenko, O. S.
2022Вплив фунгіцидів та регуляторів росту рослин на урожайність гречки в умовах фермерського господарства «Агроінтер» Синельниківського району Дніпропетровської областіАвтухович, Світлана Сергіївна; Avtukhovych, Svitlana Serhiivna
2023Ефективність заходів зниження механічних пошкоджень зерна гречки при первинній обробціДолженко, Олександр Валентинович; Dolzhenko, Oleksandr Valentynovych
2020Обґрунтування виробництва гречаного солодуЄвдокімов, Пилип Віталійович; Yevdokimov, Pylyp
2020Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві крупКовальчук, Єлизавета Олександровна; Kovalchuk, Yelyzaveta
2024Обґрунтування технології виділення ядра для отримання гречаної крупи покращеної якостіСідаш, Владислав Сергійович; Sidash, Vladyslav
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречкиКащеєва, Єлизавета Володимирівна; Kashcheieva, Yelyzaveta
2022Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випроміненняАнтоненко, Андрій Анатолійович; Antonenko, Andrii
2024Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировиниЗабуранна, Катерина Дмитрівна; Zaburanna, Kateryna
2023Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупиНікітін, Юрій Володимирович; Nikitin, Yurii
2023Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктамиБорох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna
2022Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасуБезжовча, Дар’я Олександрівна; Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2024Обґрунтування технології переробки і оцінка якості продуктів з некондиційного зерна гречкиГервольська, Кристина Анатоліївна; Hervolska, Krystyna Anatoliivna
2022Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошномОрлянський, Ростислав Сергійович; Orliansky, Rostyslav
2023Оптимізація елементів технології вирощування гречки в умовах селянського (фермерського) господарства «Кондратюк» Синельниківського району Дніпропетровської областіСуховой, Павло Миколайович; Sukhovoi, Pavlo Mykolaiovych