(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми pechyvo
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Oбґрунтувaння технoлoгії вирoбництвa печивa з підвищеним вмістoм хaрчoвих вoлoкoн | Климовa, Вaлерія Романівна; Klymova, Valeriia |
2020 | Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза | Варнавська, Ірина Анатоліївна; Varnavska, Iryna |
2020 | Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту | Омельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav |
2023 | Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошна | Репенько, Анастасія Сергіївна; Repenko, Anastasiia |
2022 | Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур | Позднякова, Альона Олександрівна; Pozdniakova, Alona Oleksandrivna |
2024 | Удосконалення технології виробництва здобного печива | Козинець, Іван Олександрович; Kozynets, Ivan |