Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми pechyvo
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 11 із 11
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Oбґрунтувaння технoлoгії вирoбництвa печивa з підвищеним вмістoм хaрчoвих вoлoкoн
Климовa, Вaлерія Романівна
;
Klymova, Valeriia
2020
Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза
Варнавська, Ірина Анатоліївна
;
Varnavska, Iryna
2020
Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту
Омельчук, В’ячеслав Станіславович
;
Omelchuk, Viacheslav
2023
Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошна
Репенько, Анастасія Сергіївна
;
Repenko, Anastasiia
2025
Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полби
Федоренко, Дар’я Олександрівна
;
Fedorenko, Daria Oleksandrivna
2022
Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур
Позднякова, Альона Олександрівна
;
Pozdniakova, Alona Oleksandrivna
2025
Обґрунтування технології виробництва печива з використанням вторинної рослинної сировини
Рудковська, Дар’я Сергіївна
;
Rudkovska, Daria Serhiivna
2025
Обґрунтування технології виробництва печива з використанням рослинного протеїну
Лобода, Діана Русланівна
;
Loboda, Diana Ruslanivna
2025
Обґрунтування технології виробництва печива збагаченого нетрадиційною рослинною сировиною
Костюк, Катерина Ігорівна
;
Kostiuk, Kateryna Ihorivna
2024
Удосконалення технології виробництва здобного печива
Козинець, Іван Олександрович
;
Kozynets, Ivan
2025
Удосконалення технології виробництва печива підвищеної поживної цінності
Антощенко, Павло Євгенович
;
Antoshchenko, Pavlo Yevhenovych