Перегляд зібрання за групою - Теми pechyvo

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Oбґрунтувaння технoлoгії вирoбництвa печивa з підвищеним вмістoм хaрчoвих вoлoкoнКлимовa, Вaлерія Романівна; Klymova, Valeriia
2020Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбузаВарнавська, Ірина Анатоліївна; Varnavska, Iryna
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2023Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошнаРепенько, Анастасія Сергіївна; Repenko, Anastasiia
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полбиФедоренко, Дар’я Олександрівна; Fedorenko, Daria Oleksandrivna
2022Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культурПозднякова, Альона Олександрівна; Pozdniakova, Alona Oleksandrivna
2025Обґрунтування технології виробництва печива з використанням вторинної рослинної сировиниРудковська, Дар’я Сергіївна; Rudkovska, Daria Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва печива з використанням рослинного протеїнуЛобода, Діана Русланівна; Loboda, Diana Ruslanivna
2025Обґрунтування технології виробництва печива збагаченого нетрадиційною рослинною сировиноюКостюк, Катерина Ігорівна; Kostiuk, Kateryna Ihorivna
2024Удосконалення технології виробництва здобного печиваКозинець, Іван Олександрович; Kozynets, Ivan
2025Удосконалення технології виробництва печива підвищеної поживної цінностіАнтощенко, Павло Євгенович; Antoshchenko, Pavlo Yevhenovych