Перегляд зібрання за групою - Теми vyrobnytstvo

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 28  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Економетрична оцінка виробництва експортно-орієнтованих культурСамарець, Наталія Миколаївна; Samarets, Nataliia; Коротенко, Григорій; Korotenko, Hryhorii; Коротенко, Леонід; Korotenko, Leonid
2020Обґрунтування виробництва гречаного солодуЄвдокімов, Пилип Віталійович; Yevdokimov, Pylyp
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКлименко, Орина Юріївна; Klymenko, Oryna
2021Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошнаКапітанова, Тетяна Миколаївна; Kapitanova, Tetiana
2023Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимахЯкубовська, Богдана Миколаївна; Yakubovska, Bohdana
2023Обґрунтування резервів зниження собівартості продукції підприємстваЧегорка, Богдан Ігоревич; Chehorka, Bohdan Ihorevych
2023Обґрунтування технологічного процесу первинного очищення насіння соняшнику на сепараторах гравітаційного типуШматок, Руслан Сергійович; Shmatok, Ruslan Serhiiovych
2021Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначенняЧеркас, Євгеній Олегович; Cherkas, Yevhenii
2023Обґрунтування технології виробництва ананасового джемуТовстоног, Владислав Олександрович; Tovstonoh, Vladyslav
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречкиКащеєва, Єлизавета Володимирівна; Kashcheieva, Yelyzaveta
2020Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначенняБуднік, Євгенія Олександрівна; Budnik, Yevheniia
2021Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна житаГолуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii
2021Обґрунтування технології виробництва комбікормів з використанням пектиновмісної сировиниКретова, Лариса Юріївна; Kretova, Larysa
2021Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та морквиКовязін, Ілля Миколайович; Koviazin, Illia
2021Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловостіГараєва, Анна Олександрівна; Haraieva, Anna
2021Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки соїАнтебура, Антон Віталійович; Antebura, Anton
2023Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінниківЕргашева, Камілла Жалаліддінівна; Erhasheva, Kamilla
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia
2022Обґрунтування технології отримання рисового солодуГусакова, Катерина Андріївна; Husakova, Kateryna
2022Оптимізація технології вирощування кукурудзи на зерно в умовах фермерського господарства «Оріана» Кропивницького району Кіровоградської областіБойко, Максим Володимирович; Boiko, Maksym Volodymyrovych