Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми vyrobnytstvo
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 20 із 28
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Економетрична оцінка виробництва експортно-орієнтованих культур
Самарець, Наталія Миколаївна
;
Samarets, Nataliia
;
Коротенко, Григорій
;
Korotenko, Hryhorii
;
Коротенко, Леонід
;
Korotenko, Leonid
2020
Обґрунтування виробництва гречаного солоду
Євдокімов, Пилип Віталійович
;
Yevdokimov, Pylyp
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Клименко, Орина Юріївна
;
Klymenko, Oryna
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
2023
Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах
Якубовська, Богдана Миколаївна
;
Yakubovska, Bohdana
2023
Обґрунтування резервів зниження собівартості продукції підприємства
Чегорка, Богдан Ігоревич
;
Chehorka, Bohdan Ihorevych
2023
Обґрунтування технологічного процесу первинного очищення насіння соняшнику на сепараторах гравітаційного типу
Шматок, Руслан Сергійович
;
Shmatok, Ruslan Serhiiovych
2021
Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення
Черкас, Євгеній Олегович
;
Cherkas, Yevhenii
2023
Обґрунтування технології виробництва ананасового джему
Товстоног, Владислав Олександрович
;
Tovstonoh, Vladyslav
2024
Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки
Кащеєва, Єлизавета Володимирівна
;
Kashcheieva, Yelyzaveta
2020
Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначення
Буднік, Євгенія Олександрівна
;
Budnik, Yevheniia
2021
Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита
Голуб, Євгеній Володимирович
;
Holub, Yevhenii
2021
Обґрунтування технології виробництва комбікормів з використанням пектиновмісної сировини
Кретова, Лариса Юріївна
;
Kretova, Larysa
2021
Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви
Ковязін, Ілля Миколайович
;
Koviazin, Illia
2021
Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості
Гараєва, Анна Олександрівна
;
Haraieva, Anna
2021
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої
Антебура, Антон Віталійович
;
Antebura, Anton
2023
Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників
Ергашева, Камілла Жалаліддінівна
;
Erhasheva, Kamilla
2020
Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита
Самсоненко, Юлія Олександрівна
;
Samsonenko, Yuliia
2022
Обґрунтування технології отримання рисового солоду
Гусакова, Катерина Андріївна
;
Husakova, Kateryna
2022
Оптимізація технології вирощування кукурудзи на зерно в умовах фермерського господарства «Оріана» Кропивницького району Кіровоградської області
Бойко, Максим Володимирович
;
Boiko, Maksym Volodymyrovych