Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 51-60 зі 69.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування технології отримання рисового солодуГусакова, Катерина Андріївна; Husakova, Kateryna
2022Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волоконГончар, Марія Олегівна; Honchar, Mariia
2022Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировиниКоротков, Олександр Олегович; Korotkov, Oleksandr
2022Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинівМаркін, Антон Миколайович; Markin, Anton
2022Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачемКірьянова, Катерина; Kirianova, Kateryna
2022Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторівОлійник, Андрій Анатолійович; Oliinyk, Andrii
2022Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошномОрлянський, Ростислав Сергійович; Orliansky, Rostyslav
2022Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амарантуРодигін, Олександр Андрійович; Rodyhin, Oleksandr
2022Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випроміненняАнтоненко, Андрій Анатолійович; Antonenko, Andrii
2022Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів збагачених нетрадиційними видами борошнаСвисенко, Олена Вікторівна; Svysenko, Olena