Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 25.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печиваСтепанов, Сергій Савелійович; Stepanov, Serhii
2024Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародківШамлян, Юлія Дмитрівна; Shamlian, Yuliia
2024Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиціСосновчик, Катерина Іванівна; Sosnovchyk, Kateryna
2024Обгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлиниЯновська, Тетяна Василівна; Yanovska, Tetiana
2024Обґрунтування технології виробництва ріпакової оліїФеленко, Ірина Миколаївна; Felenko, Iryna
2024Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробівЧиж, Діана Олегівна; Chyzh, Diana
2024Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировиниЗабуранна, Катерина Дмитрівна; Zaburanna, Kateryna
2024Обґрунтування процесу сепарування насіння сої на відцентровому конічному сепараторіСергієнко, Віктор Федорович; Serhiienko, Viktor
2024Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хлібаМирошниченко, Юлія Костянтинівна; Myroshnychenko, Yuliia
2024Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатівЛитвинова, Вікторія Володимирівна; Lytvynova, Viktoriia