Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми kharchova tsinnist
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 17 із 17
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Вплив борошна бобових культур на якісні показники пшеничного хліба
Веретельник, Анастасія Сергіївна
;
Veretelnyk, Anastasiia Serhiivna
2023
Обґрунтування процесу мікронізації бобів сої
Мурадян, Богдан Володимирович
;
Muradian, Bohdan Volodymyrovych
2020
Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням
Дорошенко, Євгеній Васильович
;
Doroshenko, Yevhenii
2024
Обґрунтування технології борошняних виробів із бездріжджового тіста з овочевими добавками
Бабенко, Владислава Валентинівна
;
Babenko, Vladyslava Valentynivna
2025
Обґрунтування технології виробництва виробів слоєних на основі борошна житнього
Малогоненко, Денис Олександрович
;
Malohonenko, Denys Oleksandrovych
2025
Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення
Гриценко, Олексій Олексійович
;
Hrytsenko, Oleksii Oleksiiovych
2025
Обґрунтування технології виробництва кексів збагачених борошном шпінатним
Грицюк, Валерія Владиславівна
;
Hrytsiuk, Valeriia Vladyslavivna
2024
Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності
Чернуська, Дар’я Андріївна
;
Chernuska, Daria
2023
Обґрунтування технології виробництва сиру кисломолочного збагаченого кунжутом
Луценко, Аліна Борисівна
;
Lutsenko, Alina Borysivna
2023
Обґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениці
Галагуза, Аліна Андріївна
;
Halahuza, Alina Andriivna
2021
Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами
Суворов, Руслан Васильович
;
Suvorov, Ruslan
2025
Обґрунтування технології виробництва чипсів м’ясних методом інфрачервоного сушіння
Кутафіна, Любов Сергіївна
;
Kutafina, Liubov Serhiivna
2025
Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачів
Пауль, Анна Сергіївна
;
Paul, Anna Serhiivna
2023
Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи
Новицька, Анастасія Олегівна
;
Novytska, Anastasiia
2024
Обґрунтування технології харчових добавок із рослинної сировини
Скрипник, Аліна Олегівна
;
Skrypnyk, Alina Olehivna
2022
Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини
Коротков, Олександр Олегович
;
Korotkov, Oleksandr
2024
Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сиру
Бондаренко, Анастасія Олегівна
;
Bondarenko, Anastasiia