Перегляд зібрання за групою - Теми kharchova tsinnist

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 17 із 17
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Вплив борошна бобових культур на якісні показники пшеничного хлібаВеретельник, Анастасія Сергіївна; Veretelnyk, Anastasiia Serhiivna
2023Обґрунтування процесу мікронізації бобів соїМурадян, Богдан Володимирович; Muradian, Bohdan Volodymyrovych
2020Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюваннямДорошенко, Євгеній Васильович; Doroshenko, Yevhenii
2024Обґрунтування технології борошняних виробів із бездріжджового тіста з овочевими добавкамиБабенко, Владислава Валентинівна; Babenko, Vladyslava Valentynivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів слоєних на основі борошна житньогоМалогоненко, Денис Олександрович; Malohonenko, Denys Oleksandrovych
2025Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначенняГриценко, Олексій Олексійович; Hrytsenko, Oleksii Oleksiiovych
2025Обґрунтування технології виробництва кексів збагачених борошном шпінатнимГрицюк, Валерія Владиславівна; Hrytsiuk, Valeriia Vladyslavivna
2024Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіЧернуська, Дар’я Андріївна; Chernuska, Daria
2023Обґрунтування технології виробництва сиру кисломолочного збагаченого кунжутомЛуценко, Аліна Борисівна; Lutsenko, Alina Borysivna
2023Обґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениціГалагуза, Аліна Андріївна; Halahuza, Alina Andriivna
2021Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинамиСуворов, Руслан Васильович; Suvorov, Ruslan
2025Обґрунтування технології виробництва чипсів м’ясних методом інфрачервоного сушінняКутафіна, Любов Сергіївна; Kutafina, Liubov Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачівПауль, Анна Сергіївна; Paul, Anna Serhiivna
2023Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливиНовицька, Анастасія Олегівна; Novytska, Anastasiia
2024Обґрунтування технології харчових добавок із рослинної сировиниСкрипник, Аліна Олегівна; Skrypnyk, Alina Olehivna
2022Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировиниКоротков, Олександр Олегович; Korotkov, Oleksandr
2024Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сируБондаренко, Анастасія Олегівна; Bondarenko, Anastasiia