Перегляд зібрання за групою - Теми kharchova tsinnist

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування процесу мікронізації бобів соїМурадян, Богдан Володимирович; Muradian, Bohdan Volodymyrovych
2020Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюваннямДорошенко, Євгеній Васильович; Doroshenko, Yevhenii
2023Обґрунтування технології виробництва сиру кисломолочного збагаченого кунжутомЛуценко, Аліна Борисівна; Lutsenko, Alina Borysivna
2023Обґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениціГалагуза, Аліна Андріївна; Halahuza, Alina Andriivna
2021Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинамиСуворов, Руслан Васильович; Suvorov, Ruslan
2023Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливиНовицька, Анастасія Олегівна; Novytska, Anastasiia
2022Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировиниКоротков, Олександр Олегович; Korotkov, Oleksandr
2024Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сируБондаренко, Анастасія Олегівна; Bondarenko, Anastasiia