Перегляд зібрання за групою - Теми kharchovi volokna

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Макаронні вироби з гречаною клітковиною-
2021Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначенняМирошниченко, Вероніка Анатоліївна; Myroshnychenko, Veronika
2020Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначенняБуднік, Євгенія Олександрівна; Budnik, Yevheniia
2024Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінникаКірієнко, Анастасія Станіславівна; Kiriienko, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошківПричина, Роман Віталійович; Prychyna, Roman
2023Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупиНікітін, Юрій Володимирович; Nikitin, Yurii
2021Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинамиСуворов, Руслан Васильович; Suvorov, Ruslan
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених продуктами переробки насіння арахісуСухопар, Олександра Максимівна; Sukhopar, Oleksandra Maksymivna
2023Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівШаповал, Ярослав Романович; Shapoval, Yaroslav
2022Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волоконГончар, Марія Олегівна; Honchar, Mariia