Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми kharchovi volokna
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 10 із 10
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Макаронні вироби з гречаною клітковиною
-
2021
Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення
Мирошниченко, Вероніка Анатоліївна
;
Myroshnychenko, Veronika
2020
Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначення
Буднік, Євгенія Олександрівна
;
Budnik, Yevheniia
2024
Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника
Кірієнко, Анастасія Станіславівна
;
Kiriienko, Anastasiia
2023
Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошків
Причина, Роман Віталійович
;
Prychyna, Roman
2023
Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи
Нікітін, Юрій Володимирович
;
Nikitin, Yurii
2021
Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами
Суворов, Руслан Васильович
;
Suvorov, Ruslan
2023
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених продуктами переробки насіння арахісу
Сухопар, Олександра Максимівна
;
Sukhopar, Oleksandra Maksymivna
2023
Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів
Шаповал, Ярослав Романович
;
Shapoval, Yaroslav
2022
Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волокон
Гончар, Марія Олегівна
;
Honchar, Mariia