Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми sushinnia
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 14 із 14
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза
Варнавська, Ірина Анатоліївна
;
Varnavska, Iryna
2020
Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми
Мартела, Юрій Демидович
;
Martela, Yurii
2022
Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів
Олійник, Андрій Анатолійович
;
Oliinyk, Andrii
2020
Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировини
Швець, Сергій Сергійович
;
Shvets, Serhii
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2023
Обґрунтування процесу інфрачервоного сушіння насіннєвого зерна кукурудзи
Шугай, Сергій Валентинович
;
Shuhai, Serhii Valentynovych
2023
Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерни
Самсоненко, Сніжана Сергіївна
;
Samsonenko, Snizhana Serhiivna
2023
Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів
Шаповал, Ярослав Романович
;
Shapoval, Yaroslav
2021
Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищах
Кордюкова, Валерія Сергіївна
;
Kordiukova, Valeriia
2023
Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавок
Поліщук, Вікторія Вікторівна
;
Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
2022
Обґрунтування технології отримання рисового солоду
Гусакова, Катерина Андріївна
;
Husakova, Kateryna
2020
Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів
Біленко, Антон Олександрович
;
Bilenko, Anton
2023
Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна ячменю в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроальянс» Новомосковського району Дніпропетровської області
Савочка, Наталія Олексіївна
;
Savochka, Nataliia