Перегляд зібрання за групою - Теми vitaminy

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 15 із 15
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022-10Вплив пробіотиків на продуктивнсть птиціЗаярко, Олександр Ілліч; Zaiarko, O. I.; Zaiarko, A. I.; Zayarko, Oleksandr; Оріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Верменко, Владислава Юріївна; Vermenko, Vladyslava Yuriivna; Тітова, Дарина Сергіївна; Titova, Daryna Serhiivna
2021-03Вітаміни та макро- і мікроелементи в етіології акушерсько-гінекологічної і андрологічної патології у тваринГудзоватий, Р. С.; Hudzovatyi, R. S.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Гаращук, Марина Іванівна; Garashuk, M. I.; Garashchuk, M.; Harashchuk, M. I.; Garashuk, Marina; Garaschuk, M. I.
2023Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походженняМацюк, Христина Василівна; Matsiuk, Khrystyna
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКлименко, Орина Юріївна; Klymenko, Oryna
2021Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошнаКапітанова, Тетяна Миколаївна; Kapitanova, Tetiana
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречкиКащеєва, Єлизавета Володимирівна; Kashcheieva, Yelyzaveta
2024Обґрунтування технології виробництва концентратів киселів функціонального призначенняСтарокожко, Валерія Олегівна; Starokozhko, Valeriia Olehivna
2024Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратівШвидка, Анна Анатоліївна; Shvydka, Anna Anatoliivna
2023Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктівІльїн, Павло Геннадійович; Ilin, Pavlo
2024Обґрунтування технології виробництва соку з чорної смородиниКравчук, Інна Юріївна; Kravchuk, Inna Yuriivna
2023Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошківПричина, Роман Віталійович; Prychyna, Roman
2023Обґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениціГалагуза, Аліна Андріївна; Halahuza, Alina Andriivna
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додавання вторинної ягідної сировиниОлійник, Катерина Василівна; Oliinyk, Kateryna Vasylivna
2024Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировиниБояр, Віктор Вікторович; Boiar, Viktor Viktorovych
2023Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливиНовицька, Анастасія Олегівна; Novytska, Anastasiia