Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми vitaminy
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 10 із 10
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022-10
Вплив пробіотиків на продуктивнсть птиці
Заярко, Олександр Ілліч
;
Zaiarko, O. I.
;
Zaiarko, A. I.
;
Zayarko, Oleksandr
;
Оріщук, Оксана Сергіївна
;
Orishchuk, O. S.
;
Orishchuk, O.
;
Orishchuk, Oksana
;
Верменко, Владислава Юріївна
;
Vermenko, Vladyslava Yuriivna
;
Тітова, Дарина Сергіївна
;
Titova, Daryna Serhiivna
2021-03
Вітаміни та макро- і мікроелементи в етіології акушерсько-гінекологічної і андрологічної патології у тварин
Гудзоватий, Р. С.
;
Hudzovatyi, R. S.
;
Корейба, Людмила Володимирівна
;
Koreyba, Ludmila
;
Koreyba, L. V.
;
Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna
;
Koreyba, L.
;
Koreiba, L. V.
;
Coregba, L. V.
;
Гаращук, Марина Іванівна
;
Garashuk, M. I.
;
Garashchuk, M.
;
Harashchuk, M. I.
;
Garashuk, Marina
;
Garaschuk, M. I.
2023
Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походження
Мацюк, Христина Василівна
;
Matsiuk, Khrystyna
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Клименко, Орина Юріївна
;
Klymenko, Oryna
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
2024
Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки
Кащеєва, Єлизавета Володимирівна
;
Kashcheieva, Yelyzaveta
2023
Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів
Ільїн, Павло Геннадійович
;
Ilin, Pavlo
2023
Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошків
Причина, Роман Віталійович
;
Prychyna, Roman
2023
Обґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениці
Галагуза, Аліна Андріївна
;
Halahuza, Alina Andriivna
2023
Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи
Новицька, Анастасія Олегівна
;
Novytska, Anastasiia